Cyclo were delighted to be the builder of choice for Kells the Lawyers in their design and fit out of their new office fitout. This space has an impressive street presence occupying the corner position of the ground floor in a new multistory development.

Exceptionally high ceilings gave opportunity for creative use of ceiling features and allowed us to build a sense of openness and understated class. Extensive use of plants and native Australian timbers gives a connection to nature which has proved to be advantageous to the well being and comfort of clients and staff alike.

Cyclo specified and built acoustically rated solid and glass walls which are critical to the privacy and trust required in business of this kind. Luxury carpet tiles within meeting and office areas also contribute to a sense of quiet and calm thought which again underlines the trusted brand which Kells have built up over the years.

Back to projects