This office fitout was completed for a financial business in the Sydney Region. The multi-level fit-out is designed to reward the staff and members as demonstrated in the luxurious member’s lounge where people can catch up with each other or the news and enjoy a coffee.

A range of sections are incorporated into this office facility including the main service area, members lounge, open plan offices, private offices, interview areas, lunch and a staff break area. Each of these elements has been designed to enhance functionality and create an aura of class. The extensive use of black in the non-working areas creates a luxurious feel, while in working areas a utilization of natural light creates a vibrant yet relaxing atmosphere. The use of a light coloured natural timber through the building retains a sense of cohesiveness overall.

A comprehensive project like this involves the coordination of a large number of trades and design elements. The fact that core design and construction is handled by our established team of employees allows Cyclo to provide our clients with exceptional service. Nearly all of our business comes from existing clients and word of mouth referrals – and this remains a key reason why.

Back to projects